fbpx
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM

Instrukcije za nove saradnike

Instrukcije za nove saradnike

Dragi saradnici,

S zadovoljstvom vas pozdravljamo u našem Lorenti timu, gdje vas vjerujemo očekuje uspješno buduće poslovanje! U narednim redovima, želimo vam detaljno objasniti kako koristiti naš i vaš webshop, kako ostvariti vaše rabate te gdje pronaći ekskluzivne ponude rezervirane samo za vas, naše vrijedne saradnike.

Prvi korak je registracija.

Preporučujemo upotrebu desktop računara ili laptopa kako biste imali bolju preglednost prilikom registracije.

Kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu ekrana da biste otvorili obrazac za registraciju. Odaberite opciju “REGISTRUJTE SE”, koja će vas dalje voditi kroz obrazac gdje trebate unijeti vaše osnovne informacije (ime, korisničko ime, važeći email i šifru koju ćete koristiti za buduće prijave na svoj račun). Nakon što unesete podatke i prihvatite uvjete korištenja, kliknite na opciju “Registracija“.

Molimo Vas da prilikom registracije koristite validan email, najbolje onaj koji trenutno koristite, možda čak i onaj s kojim ste kreirali nalog na svom telefonu. Ovo je posebno važno jer ćete prilikom svake narudžbe primati obavijesti o statusu narudžbe, kao što su informacije o procesiranju i isporuci.

I to je to! Sistem će vas automatski preusmjeriti natrag na webshop, gdje ćete biti prijavljeni na svoj račun.

Klikom na ikonu u gornjem desnom uglu ekrana ponovno ćete pristupiti svom računu, gdje možete izmijeniti svoje podatke, pregledati svoje narudžbe i još mnogo toga.

Sada, slijedi korak naručivanja.

Ovdje nećemo duljiti, jer je proces naručivanja uvijek isti. Jednostavno dodajte proizvode u svoju korpu, mijenjate količine i slično.

Što se tiče korištenja kupona (popusta), napominjemo sljedeće:

Za proizvode koji nisu na akciji (u setovima), možete koristiti kupon kod “moj30popust”, koji će vam pružiti 30% rabata. Za proizvode koji su već na akciji, možete koristiti kupon kod “moj20popust”, koji će vam donijeti 20% rabata. Ako u vašoj narudžbi ima proizvoda po standardnoj cijeni zajedno s proizvodima na akciji, kako biste ispravno primijenili popust, trebate unijeti oba koda: “moj30popust” će se primijeniti samo na proizvode po standardnim cijenama, dok će “moj20popust” biti obračunat na proizvode na akciji.

Posebna kategorija, dostupna isključivo za naše saradnike, nalazi se na lorenti.ba/akcijazasaradnike. Ovdje ćete pronaći najveće rabate na proizvode, akcije “1+1 gratis” i mnoge druge ponude. Na ove proizvode nije moguće primijeniti dodatni rabat, jer su već maksimalno sniženi i omogućavaju vam veći profit kada ih prodajete po standardnim cijenama.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem emaila na lorenti.ba@gmail.com ili saradnici@lorenti.ba. Također nas možete kontaktirati i putem telefona na brojeve +387(0)61 450 277 i Viber +387(0)61 502 515.

Radujemo se što ste dio našeg tima i što ćemo zajedno postizati uspjehe. Hvala vam na vašem angažmanu i podršci!

S poštovanjem, Vaš Lorenti tim