fbpx
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM

Model poslovanja

Model poslovanja

Poštovani budući saradniče,

Srdačno vas pozdravljamo i izražavamo zahvalnost što ste se zainteresovali za ovu ekskluzivnu priliku za saradnju.

Vaša prisutnost na ovom privatnom linku pokazuje da dijelite naše entuzijazam za mogućnostima saradnje ili ste već dobili našu ponudu. Sa posebnim zadovoljstvom želimo da vam predstavimo inovativni poslovni model koji se temelji na prodaji vrhunskih proizvoda za ljepotu i njegu. Naš fokus leži na popularnim turskim brendovima Lorenti i Barbertime, čiji proizvodi, kreirani po posebnim italijanskim i švicarskim recepturama inspirisanim Azijom, obećavaju izuzetan kvalitet i zadovoljstvo.

Želimo istaknuti da ova saradnja nije namijenjena svima. Naša misija je raditi isključivo sa pojedincima koji su spremni uložiti napor kako bi ostvarili uspješnu prodaju. Važno je naglasiti da mi ne podržavamo modele bazirane na piramidama, provizijama i sličnim pristupima. Mi želimo uspostaviti suradnju koja se gradi na temeljima pouzdanosti, kvaliteta proizvoda i uspjeha u prodaji. Naš cilj je udružiti snage sa maksimalno 50-100 ozbiljnih saradnika u cijeloj BiH (1-5 saradnika u svakom većem gradu).

Jedna od posebnosti naše ponude je ta da će samo naši saradnici imati privilegiju koristiti popuste prilikom kupovine i prodaje proizvoda i po akcijskim cijenama. Takođe, samo saradnici će imati pristup ekskluzivnim akcijskim ponudama kao što su “1+1 gratis” i slično. Vrijednost ovih ponuda već je snižena za 50% u odnosu na standardne cijene.

Dakle, na narudžbe proizvoda koji su objavljeni po standardnim maloprodajnim cijenama ostvarujete popust od 30%, na proizvode koji su na sniženju / akciji ostvarujete popust od 20%, dok na akcijske ponude vidljive samo saradnicima u kojima su ponude 1+1 gratis i slično, ne ostvarujete popust, budući da su proizvodi već sniženi 50% a vi ih možete prodavati po standardnim maloprodajnim cijenama vašim krajnjim kupcima.

Kako započeti ovu uzbudljivu suradnju?

Da biste ostvarili prvi popust od 30% prilikom kupovine naših proizvoda, minimalna vrijednost narudžbe treba iznositi 150 KM (uz primjenu popusta, vaša finalna narudžba će biti oko 100 KM). Ako se odlučite za narudžbu putem naše web trgovine, dobijate i besplatnu dostavu ukoliko iznos narudžbe ostane 100 KM ili veći, nakon primjene popusta.

Osim osnovnog popusta od 30%, uvodimo dodatne bonifikacije zavisno od vašeg mjesečnog prometa. Ako ostvarite ukupan mjesečni promet od 1000 KM ili više, dobit ćete dodatnih 10% bonifikacije u gotovini na kraju mjeseca. Na primjer, za mjesečni promet od 1200 KM, dodatnih 120 KM će biti uplaćeno na vaš račun. Ovo znači da, uz već ostvareni popust od 30% i dodatnih 10% bonifikacije za promet od 1000 KM i više, vaša zarada može doseći iznos od 400 KM!

Ove stimulativne provizije, zajedno sa redovnim popustima na razne setove proizvoda, omogućavaju našim saradnicima da postignu gotovo isti profit kao i mi, u mnogim situacijama čak i veći! Smatramo da je zadovoljan saradnik istovremeno i dobar saradnik, a motivacija za ostvarivanje prodajnih rezultata postaje još veća uz atraktivne naknade.

Napominjemo još jednom da ova saradnja nije otvorena za svakoga. Naša vrata su otvorena za pojedince koji su spremni posvetiti se kvalitetnoj prodaji, uz podršku kvalitetnog marketinškog materijala i ponuda.

Ako vjerujete da biste mogli postati dio našeg tima molimo vas da ispunite kratak upitnik na sljedećem linku, klikom na: ➞ [Prijava / Upitnik]

Ukoliko budemo zaključili da ste prava osoba za saradnju, kontaktirat ćemo vas putem informacija koje ste ostavili u upitniku.

Hvala vam na interesovanju i srdačno vas pozdravljamo!

Vaš Lorenti Tim