fbpx
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM

Body & Face Scrub 500ml “Coffee Scrub”

12,95KM
19 osoba gleda upravo sada
21 na zalihi
Očekivana dostava
26 - 28 jul, 2024

Description

Piling od kafe omekšava kožu uklanjajući mrtvu kožu kroz proces nježnog pilinga. Osim nevjerovatnog pilinga koji ima pozitivan utjecaj na kožu, ovaj piling sadrži i još jednu tajnu, a to je kofein. Antioksidans kofeina prlikom pilinga, bori se protiv starenja, finih bora, pjega i pigmentacije. Takođe pomaže u zatezanju kože, što smanjuje celulit. Kofein također utječe na oticanje očiju, liječi ih zahvaljujući suženju proširenih krvnih žila, što smanjuje upalu i oticanje, a pomaže i u liječenju ne-genetskih podočnjaka.

Kako koristiti
Pilinge za tijelo možete koristiti u kadi ili pod tušem. Da ne biste oštetili kožu, pobrinite se da vam je tijelo potpuno vlažno i omekšano toplom vodom – previše vruća voda može isušiti vašu kožu. Nanesite piling rukama. Pokrijte tijelo pilingom i kružnim pokretima ga umasirajte u kožu. Isperite i nakon toga nanesite hidratantni losion za tijelo.

Upozorenja
Čuvati van domašaja djece, izbjegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, odmah isperite, čuvajte na sobnoj temperaturi, samo za vanjsku upotrebu.