fbpx
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 100 KM

Body & Face Scrub 500ml “Pomegranate”

12,95KM
20 osoba gleda upravo sada
13 na zalihi
Očekivana dostava
22 - 24 apr, 2024

Description

Piling od nara pomaže vam da dobijete glatku i mekanu kožu uz visoku sposobnost hidratacije i zaštite kože od zagađivača i drugih toksina iz okoliša. Šriri kožu obnavljajući pH ravnotežu kože, a elaginska kiselina prisutna u kori nara održava vlaži kožu i povećava njenu svježinu, a pomaže i u smanjenju akni, bubuljica i osipa, gdje kora nara ima ljekovita svojstva, jer sadrži antioksidanse koji smanjuju rizik od infekcije nekim vrstama bakterijskih infekcija, a također pomaže. uglavnom za prevenciju bora i znakova starenja jer smanjuje razgradnju kolagena u koži, a također pospješuje rast stanica, što odlaže starenje i bore.

Kako koristiti
Pilinge za tijelo možete koristiti u kadi ili pod tušem. Da ne biste oštetili kožu, pobrinite se da vam je tijelo potpuno vlažno i omekšano toplom vodom – previše vruća voda može isušiti vašu kožu. Nanesite piling rukama. Pokrijte tijelo pilingom i kružnim pokretima ga umasirajte u kožu. Isperite i nakon toga nanesite hidratantni losion za tijelo.

Upozorenja
Čuvati van domašaja djece, izbjegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, odmah isperite, čuvajte na sobnoj temperaturi, samo za vanjsku upotrebu.